Hermien geeft klassieker een nieuwe verfrissende muzikale jas

Ruim 10 jaar haar geleden kwam haar debuut album uit. Ze woonde toen nog in Voorst en had inmiddels enkele singles op haar naam staan. Het album uitgebracht op het label van CD HAL Ruinen en geproduceerd door Martin Sterken wist zijn weg te vinden naar de grote schare fans die Hermien in al die jaren had opgebouwd. Haar muzikale carrière start op 12 jarige leeftijd.

 

Feestjes – Partijen  Hermien was van de partij en bracht met het Nederlandse lied een hoop gezelligheid.  Het zingen ging door tot 2007 en toen werd het stil. Een verhuizing naar het Brabantse Dongen  zette het zingen op een heel laag pitje maar inmiddels in de muzikale vlam weer gaan branden als nooit te voren.  In de HQ Studio ( Harold Queens) heeft ze weer vele uren doorgebracht en heeft ze een nieuwe verfrissende versie van “ Neem voor mij maar een ander” opgenomen.
Het nummer voorzien van een clip dat al te zien is op de vele clipzenders en vanaf vandaag ook als single verkrijgbaar via de download portals en te horen via de diverse streaming sites.