“Heel Even”: een unieke samenwerking…

Alexander en Daan leerden elkaar kennen tijdens de promotoer van Alexander’s derde single “Alles wat ze zegt”. De klik was er meteen en het plan om samen een liedje te schrijven en uit te brengen was dan ook snel gesmeed. Het werd “Heel Even”. Een mooie mix van de wat stevigere stijl van Alexander en de frisse pop van Daan. De tekst van Daan smelt prachtig samen met de catchy muziek van Alexander. “Heel Even” is gewoon een heel lekker nummer!

 

Daan

Sinds een paar jaar schrijft Daan haar eigen liedjes en melodieën. Eén van die liedjes was haar eerste single ” Samen”, die in 2013 uitkwam en erg succesvol werd ontvangen. Zo kreeg zij met dit liedje de Oranje Kroon op RTV Oranje, stond haar clip op Sterren.nl van de TROS, was het in België bij VBRO het meest gedraaide liedje, en stond het in de top 30 bij Radio Nl. Voor de stichting People’s Trust Nederland, bracht zij in november 2013 samen met Danny Ferdinandus het liedje “Save the children” uit. Haar tweede solo single “Jij” kwam vorig jaar zomer uit en ook op dit liedje werd weer goed gereageerd.
Naast het zingen en schrijven van liedjes, houdt Daan van acteren zo had zij in het verleden gastrollen in bekende soap’s en dramaseries.
Nu dus een nieuwe single, dit keer brengt zij samen met Alexander het leuke liedje
“Heel even”.

 

Alexander

Inmiddels begint Alexander met zijn band 003 een bekend gezicht in medialand te worden. Het in januari verschenen album “Made In Holland: Live in het Veurtheater” gooide hoge ogen.
Alexander is een veelzijdig artiest.
Als toetsenist van Najib Amhali toert hij sinds 2010 langs de theaters van Nederland. Ook heeft hij de Crazy Piano’s op zijn CV staan. Alexander speelt regelmatig op grote feesten en evenementen met diverse bands. Als componist en producer is hij betrokken (geweest) bij diverse projecten. Zo staat de single “Even niets anders” van Dries Roelvink op zijn naam en heeft Alexander een belangrijke rol gespeeld bij de WK-hit van Najib uit 2014.
Het duet met Daan is alweer de vierde single die Alexander uitbrengt.
Sinds een paar jaar schrijft Daan haar eigen liedjes en melodieën. Eén van die liedjes was haar eerste single ” Samen”, die in 2013 uitkwam en erg succesvol werd ontvangen. Zo kreeg zij met dit liedje de Oranje Kroon op RTV Oranje, stond haar clip op Sterren.nl van de TROS, was het in België bij VBRO het meest gedraaide liedje, en stond het in de top 30 bij Radio Nl. Voor de stichting People’s Trust Nederland, bracht zij in november 2013 samen met Danny Ferdinandus het liedje “Save the children” uit. Haar tweede solo single “Jij” kwam vorig jaar zomer uit en ook op dit liedje werd weer goed gereageerd.
Naast het zingen en schrijven van liedjes, houdt Daan van acteren zo had zij in het verleden gastrollen in bekende soap’s en dramaseries.
Nu dus een nieuwe single, dit keer brengt zij samen met Alexander het leuke liedje