Halve eeuw BZN

Vijftig jaar nadat een paar jonge knullen in Volendam besloten een beatbandje op te richten, wordt op passende wijze stilgestaan bij een halve eeuw BZN. Dat gebeurt met twee bijzondere releases. De eerste van deze twee releases is een fraaie boxset waarin alle 26 reguliere studioalbums die BZN heeft uitgebracht zijn verzameld, inclusief haar twee Nederlandstalige albums. Samen met een bonusdisc met door fans veel gezochte rariteiten en speciale opnamen vormt de boxset een prachtig overzicht van de rijke carrière van BZN.

 

De box zal verschijnen in een gelimiteerde, genummerde, oplage van 1200 stuks. Verder verschijnt er een dubbel-CD met de grootste hits en drie niet eerder uitgebrachte nummers. Deze dubbel-CD draagt de titel “It happened 50 years ago”.

Beide producten worden gepresenteerd tijdens de laatste Fandag van BZN op 14 juni in Volendam. Op 19 juni zijn zowel de box als de dubbel-CD overal te koop.