Guus Meeuwis; “De Royal Albert Hall was magisch”

Afgelopen zondag stond Guus met zijn band in de beroemde Royal Albert Hall in Londen. De zaal die door The Beatles werd bejubeld, waar Adele in tranen is uitgebarsten en waar wereldsterren als Elton John en Robbie Williams optraden. “Ik heb alles gezien, alles tot me genomen, maar beseffen? Daarvoor is dit te onbeschrijflijk. Ik ben vooral trots. Op al die mensen die speciaal voor ons naar Londen zijn gevlogen.

De energie die uit de zaal kwam is met geen woorden te beschrijven. Alles, maar dan ook alles klopte. Ik heb 2,5 uur met een brok in mijn keel staan zingen.” vertelt Guus.

Van rustig bijkomen is geen sprake want gisteren stond alweer de eerste repetitie voor Groots met een zachte G op het programma, al kan Guus daar alleen maar van genieten: “Het is absoluut geen straf is om meteen het repetitiehok weer in te duiken! We zitten in zo’n goede flow en staan te trappelen om straks het stadion in te gaan. De Royal Albert Hall was magisch, maar het 10-jarig jubileum van onze Groots concerten wordt ook weer bijzonder. Daar kijken we onwijs naar uit!” Goed nieuws voor degene die nog geen kaartje hebben voor de jubileumeditie van de Groots met een zachte G concerten; er zijn Rang 1 kaarten vrijgekomen. Wees er snel bij!

Data: 12, 13, 14, 19, 20 juni
Locatie: Philips Stadion, Eindhoven

GUUS: JIJ BENT DE LIEFDE!”

In Londen liep Guus gedurende de show chronologisch door zijn oeuvre; van het Het Is Een Nacht tot zijn nieuwste single Jij Bent De Liefde. “Het is bijzonder en mooi om te merken dat het liedje de mensen zo raakt. En dat het publiek in de Royal Albert Hall de tekst al van voor tot achteren mee kon zingen! Dat had ik echt niet verwacht” blikt Guus terug.”