Glitter & Glamourtour Roy Donders

Roy heeft als kleine dondersteen niet één, maar zelfs twee keer meegedaan aan de Mini Playbackshow; in 1995 als Marco Borsato en in 1997 zette hij, helemaal bruin geschminkt, op overtuigende wijze Wes van Alane neer. In het RTL 4 programma “Gypsy Girls” was hij voor het eerst te zien als stylist op de Nederlandse televisie. Niet lang daarna deed hij Nederland versteld staan met zijn real-life soap “Roy Donders Stylist van het Zuiden”, dat zeer hoge kijkcijfers wist te behalen. Het ondertussen vierde seizoen zal dit najaar volgen.

 

Naast gevoel voor mode blijkt Roy over een enorm muzikaal talent te beschikken. Zo bracht hij in 2014 de single “Ga voor goud” uit die meteen binnen kwam in de Single Top 100! en scoorde de zanger met de single “Ik Wil Jou” een nummer 1 hit in de “Sterren Top 20 NL” ! Na de vele optredens in het land is het nu tijd voor een eigen theatershow.

Gewapend met veel Glitter en Glamour komt de huispakkenkoning naar jouw theater. Geniet van zijn Brabantse gezelligheid en dompel jezelf onder in de wereld van Roy en zijn familie. Gewapend met zijn band, danseressen en veel merchandising zingt en danst Roy de sterren van de hemel. De succes real-life soap gaat door, maar nu in het theater.

Kaarten;  http://www.ntk.nl/voorstelling/roy-donders