Geweldige nieuwe single Dina Rodrigues

Als kind droomde Dina er al van om zangeres te worden. En jaren heeft ze eraan gewerkt haar droom te realiseren.  En het is beloond, want ze is al jaren van vaste waarde in de Vlaamse showbizz. Nog altijd is het volop genieten als ze het podium gaat betreden en dat straalt ze uit.  We schrijven 2006 als ze haar eerste Award in ontvangst mag nemen op de Nationale TV in Portugal als “ best opkomend talent” in het buitenland. En vanaf dat moment is het alleen maar mooier geworden voor deze in Portugal geboren zangeres.

 

Dina Rodrigues heeft de stem kwaliteiten van Celine Dion met haar warmbloedige stem weet ze het publiek te betoveren en te laten genieten. Dat genieten is zeker van toepassing als we het hebben over haar nieuwe single  “ Als jij zo naar me kijkt” oorspronkelijk van haar idool Celine Dion van een geweldige Nederlandse tekst voorzien.  De single zal zeker en vast menig hart sneller doen gaan kloppen in zowel Vlaanderen als Nederland. En de eerste INSTORE die ze heeft gedaan in de Media Markt heeft vele positieve reacties gegeven. Van het nummer zal binnenkort ook een clip online komen en te zien zijn via de diverse (clip) zenders.