Frank Boeijen naar Oldenzaal

Een lang gekoesterde wens van het Oldenzaal Muzikaal Festival gaat op de eerste vrijdag van september van Oldenzaal in vervulling, aldus de Tubantia.  De organisatie is er namelijk in geslaagd om Frank Boeijen als topact te contracteren. Kronenburg Park, Zwart Wit en Zeg me dat het niet zo is; allemaal komen ze voorbij op vrijdag 4 september.

„We zijn er erg blij mee”, aldus Marcel Willemsen van het de organisatie van het festival, dat volgend jaar z’n 25e editie meemaakt. „Frank Boeijen treedt niet vaak op festivals op, maar naar Oldenzaal komt hij graag. Omdat hij optreedt op de compacte Groote Markt, maar ook omdat het gratis toegankelijk is.” Volgens Willemsen treedt Frank Boeijen, die zijn zeskoppige theaterband mee naar Oldenzaal neemt, twee keer drie kwartier op.

Foto; Marita Steggink