Fiësta Mexicana door Burdy in nieuwe muzikaal jasje

Het feestbeest uit het Noorden “ Burdy” is geboren in februari 1964 als een van een tweeling en krijgt als roepnaam Bert mee. Hij is 13 als hij plaatjes gaat draaien via zijn eigen legale radiozender “ de Motormuis” . Met zingen start hij als hij met de piratendisco “ Jukebox” mag draaien. Toch duurt het nog tot 1992 voor zijn eerste single verschijnt. ‘ De vizzers van Zoltkamp” een schot in de roos gevolgd door “ Met mien ogen dicht”. “ Sayonare” , “ Ramona Ramona”, “ Noordeling” en “ Clap your hands”.

 

Nu aan de vooravond van de zomer van 2015 presenteert zijn nieuwste single. “ FIESTA MEXICANA” Een cover van de Duitse schlagerzanger Rex Gildo en een nieuw zomers jasje gestoken door Gerto Heupink.  Ook met dit nummer weet Burdy het publiek weer aan zich te binden.  Het is feest niet alleen tijdens de optredens maar ook tijdens het beluisteren van de muziek van dit feestbeest oet Grunnen.