‘Doe wat je wil concert’ van Tino Martin binnen één uur uitverkocht; extra concert

Het eerste ‘Doe wat je wil’ concert van Tino Martin op zondag 4 oktober 2015 in Schouwburg Amstelveen was binnen een uur compleet uitverkocht. De populariteit van de zanger overtreft alle verwachtingen. Tino Martin en zijn management Studio One hebben daarom besloten om een extra concert op maandag 5 oktober 2015 in Amstelveen te organiseren.

 

Kaarten voor deze tweede show zijn vanaf maandag 18 mei verkrijgbaar via kassa@schouwburgamstelveen.nl 020- 5475170 (zaal tickets) of via info@studio1.nl 053-4617107 (Vip Tickets).

Nadat Tino Martin in 2011 besloot om in zee te gaan met Studio One en daar een meerjarig platencontract tekende begint dat nu z’n vruchten af te werpen.  Producer Justin Pieplenbosch heeft in overleg met Johnny Sap en Tino Martin een duidelijke visie uitgezet die aanslaat bij een groot publiek. Al geruime tijd wordt er gewerkt aan een debuutalbum welke gelijktijdig met z’n concert gepresenteerd gaat worden. Stuk voor stuk nummers die met een volks sentiment geschreven zijn, maar op Tino’s manier worden gezongen. Inmiddels heeft hij al een eigen sound verworven die landelijk erg populair is. Je kunt tegenwoordig geen kroeg of taxi meer instappen waar zijn muziek niet te horen is.