De kleinste DJ van Europa wordt groot!

‘Zullen we voor 1 keer proberen om van ” De Kleinste DJ van Europa” de grootste te maken! Onder dit motto promoot DJ Timmie zijn nieuwe single ‘’Hé lekker ding!’’  Nou de boodschap komt over!: Op Facebook is de clip binnen 24 uur al 350 x gedeeld en hebben meer dan 40.000 mensen de clip gezien!!!

https://www.facebook.com/DjTimLittle/videos/1106130086069684/

DJ Timmie (met zijn 125 cm de kleinste dj van Europa) is er met het nummer ‘Hé lekker ding’ in geslaagd om een het hele sprookjesbos op stelten te zetten. De boze wolf vraagt of Sneeuwwitje achterop springt voor een ritje om vervolgens een hap van haar te nemen.
Hoe dat afloopt? Tja, dan moet je de single beluisteren en/of de bijbehorende videoclip bekijken.

Onlangs onderging DJ Timmie een zeer zware operatie, maar gezien zijn enorme drive heeft hij de release van deze single als onderdeel van zijn revalidatie ingelast. En het werkt, want zijn herstel gaat voorspoedig! Het afgelopen jaar ging als een tierelier. Zo heeft Timmie op grote festivals als Turnup the Beach van 538 en Wish Outdoors gedraaid, schitterde hij onlangs bij RTL4 – De Jongens Tegen De Meisjes in gevecht met Chantal Janzen, is hij vanaf volgende week te zien in de nieuwe 3D Bioscoopfilm van regiseur Johan Nijenhuis ‘Apenstreken’, draaide in zijn rol van DJ Timmie Tirol bij tientallen Bier- und Oktoberfesten het schuim uit de glazen en mocht hij afgelopen november schitteren in een uitverkochte Heineken Music Hal tijdens Das Coen Und Sander Fest van 3FM!