Concert & album Mike & Colin nieuws

Morgen is het zover, het succesvolle duo Mike & Colin geven namelijk hun grootste concert tot nu toe, in het openlucht theater De Goffert in Nijmegen. De release van hun DEBUUTALBUM ‘OOG VOOR JOU’, wordt 1 groot feest, ze zullen natuurlijk de liedjes van hun debuutalbum gaan zingen. Vanaf vandaag is het album te koop en staat volgens de laatste cijfers al op 14 in de iTunes lijst.Wie morgen nog naar Nijmegen wil moet snel zijn, er zijn nog maar enkele kaarten! ( http://www.ticketmaster.nl/event/144687 )

 

 

 


“Bijna 6 jaar lang knokken wij voor een stap zoals deze. Een debuutalbum bij zo’n prachtige platenmaatschappij als NRGY Music is een droom die uitkomt. Alle fans nu al bedankt dat wij hier met z’n allen gekomen zijn. Wij hebben diepe waardering voor jullie enthousiaste, warme en trouwe manier van supporten”, aldus het duo.

 

De tracklist:
1. Binnenkomen
2. Je staat er nooit alleen voor
3. Jong en Onbezonnen
4. Oog voor jou
5. Verbonden
6. Dezelfde Verschillen
7. Je bent vrij
8. Sinds ik je ken
9. Geweldig!
10. Weekend
11. 1e klas meisje
12. Op Loopafstand
13. Veel te heet

 

 

https://itunes.apple.com/nl/album/oog-voor-jou/id986784188?l=en