Clip Gerben Boots

Gerben Boots (echte naam Gerben Bootsma) is geboren in IJsselstein, opgegroeid in Friesland en nu wonend in Den Haag. Gerben Boots is zanger/slaggitarist en speelt voornamelijk eigen Nederpop repertoire van pop/rock tot ballads. Bij zijn eerste release “Ik zou wel willen” in januari 2015 gaven bijna alle radiostations aan dat hij een geheel eigen stijl meebrengt met goed in het gehoor liggende “catchy” nummers.

 

Die stijl lijkt ergens tussen De Dijk, Van Dik Hout, The Scene, Blof en soms Acda & De Munnick te liggen, maar is vooral uniek te noemen. Op 28 april is zijn tweede single “Ik verdwaal niet meer” uitgebracht.

Over de single “Ik verdwaal niet meer”:
“Het nummer heeft voor mij eigenlijk een dubbele betekenis”, aldus Gerben. “Inmiddels zijn navigatiesystemen gemeengoed geworden, maar ik word er nog altijd blij van dat ik niet meer met kaarten in de auto hoef te stuntelen en mijn weg ook gemakkelijk kan vinden op onbekend terrein. Zoals navigatiesystemen je op de weg helpen, helpen je vrienden, kennissen en familie je de wegen van het leven te bewandelen. Ze helpen mij ook om koers te houden en daar ben ik hen zeer dankbaar voor.

De clip van zijn nieuwe single “Ik verdwaal niet meer” is klaar! Afgelopen week is de clip samen met Ivo von Oven, Rob Boshuijzen en Peter van Leerdam in Den Haag en op Scheveningen opgenomen.