CHRISTIANNE brengt eigen single “VERBODEN DROMEN” uit

Christianne ( 20 jaar ) is al wel bekend in haar regio (Gelderland), zo stond ze al op diverse grote podia met vele bekende artiesten uit het land , maar bekend in heel Nederland is ze nog niet, daar wil ze zo snel mogelijk verandering in brengen! In april 2014 bracht ze haar eerste liedje uit, een cover; “onderweg naar Jou” een leuk vrolijk liedje. Toch is ze nu een heel andere weg ingeslagen door haar eigen repertoire te zingen.

 

Zo is ze de afgelopen maanden samen met haar management en Niels Lingbeek om de tafel gegaan en is er een prachtig lied ontstaan, ”verboden Dromen” een prachtige gevoelige Ballade recht uit het hart gezongen door Christianne. Deze veelbelovende zangeres zit niet stil, zo kunnen wij de komende tijd nog veel meer van haar verwachten! Productie Niels Lingbeek , De single “Verboden Dromen” is vanaf 13 mei gratis te downloaden op diverse gratis download sites zoals : ITUNES, LEGAL DOWNLOAD(gratis), Deezer, Juke My Music en SPOTIFY en wilt u meer informatie kijk dan eens op. www.christianne.eu