Bökkers geeft een uniek besloten concert bij RTV Oost.

Vrijdag 29 mei geeft Bökkers een uniek besloten concert bij RTV Oost. De bandleden Hendrik Jan Bökkers, Erik Neimeijer, Arjan Pronk en Jeroen Hobert spelen dan de nummers van hun nieuwe album “Blixer elixer”, dat op Hemelvaart is gepresenteerd op Dauwpop. Voor het concert zijn slechts 80 kaarten beschikbaar. Hoe win je kaarten?

 

 

 

De 80 beschikbare kaarten kunnen op twee manieren worden gewonnen: 40 kaarten worden verloot via de website van Bökkers en 40 kaarten via de Facebook-pagina van RTV Oost. Belangstellenden moeten snel zijn en kunnen op Tweede Pinksterdag, maandag 25 mei, vanaf 10.00 uur terecht op de facebook.com/rtvoost en bokkersband.nl.
Niet gewonnen? Niet getreurd! Het concert wordt geregistreerd door de camera’s van RTV Oost en later dit jaar uitgezonden\.

 

 

 

 

.