Ben Saunders geeft een reactie

Ben Saunders geeft een reactie; Lieve mensjes van nl; Normaal gesproken zou ik niet op een media reageren maar ik vind dat het nu een beetje te ver gaat ! Ik heb aan NIEMAND een reactie gegeven tot NU ! Ze doen alsof ik heb gereageerd om een reactie van mij te krijgen !en doen alles voor kijkcijfers ! Als het over jezelf gaat ! Dan ren je weg mr de albert! En Ja ik heb een goede corricherende tik gegeven aan iemand die … Te ver zijn gegaan in mijn ogen ze stonden met 6 man om hem heen, en werd heen een weer getrokken !

 

Dit is MIJN vader en zal dit nooit toelaten ! Ik heb mijn principes ! En belangrijk ik heb mn familie nog ! En heb geen spijt dat ik NIET ben weggelopen en zeker niet omdat ik mn vader aleen liet staan ! Ik zal er voor moeten boeten , zonder moeite met geheven hoofd !
Give respect get respect
Ben Saunders

 

Foto Ben Saunders Instagram

 

 

 

.