Bart van Loon komt met ‘Lied van mijn leven’.

In 2006 werd Bart van Loon uit 650 talenten de winnaar van de Tros Sterren Talentenjacht. Met het lied „ Ik ben verliefd” wist hij tevens in dat jaar een notering in de hitlijsten te bereiken. De jaren die volgden was Bart een graag geziene zanger op de meest uiteenlopende gelegenheden. Met deze kilometers ervaring in de stembanden wist Bart op geheel eigen wijze het publiek te raken. Maar Bart wilde niet alleen het verhaal brengen, maar ook geboren laten worden.

In 2014 heeft Bart een muzikaal team om zich heen weten te verzamelen. Bart schrijft zelf zijn teksten en het team aan muzikanten (allen afgestudeerd aan de Rock Academy) is verantwoordelijk voor de producties. „ Door mijn eigen geschreven teksten op het podium te zingen voelt het als een jas die je aantrekt, hierin kan ik mijn gevoel volledig kwijt en delen met mijn publiek”, aldus Bart ! De liedjes van Bart zijn herkenbaar aan een eigen sound. Deze eigen sound wordt o.a. gekenmerkt doordat alles door een live band in de studio is ingespeeld. Insiders binnen de uziekbranche plaatsen deze sound tussen het geluid van Guus Meeuwis en Nick en Simon in.

Met zijn nummer „ Lied van mijn leven” neemt hij op 1 juni 2015 de aftrap om Nederland kennis te laten maken mijn zijn eigen sound en liedjes. Binnenkort meer nieuws!

De Sterrenparade