Autobiografie Sandra Timmerman

Sandra Timmerman, de dochter van Gert en Hermien, schrijft een autobiografie en daar komen haar beroemde ouders natuurlijk ook in voor. Sandra schrijft haar eigen verhaal, zo zij het beleeft heeft. ‘Circuskind’ noemt ze het boek en komt dit najaar uit. Sandra in EnDanNogEvenDit eind vorig jaar; “’Het is een boeiende periode, intensief maar ook rustgevend’, aldus Sandra Timmerman.

 

Op dit moment is de dochter van het artiestenduo Gert & Hermien, druk doende haar leven tussen twee kaften te krijgen, inclusief bijbehorende muziek.
Sandra Timmerman uit Oldenzaal wil haar levensverhaal uitgebreid uit de doe¬ken doen. De auteur van haar biografie is Ben Holthuis, die eerder een biografie schreef van de Zangeres Zonder Naam. ‘Hij schrijft al dertig jaar voor roddelbladen, dus hij kent de wereld waar ik vandaan kom. Wekelijks zit ik bij hem in Hilversum om mijn levensverhaal te vertellen. Dat is soms best zwaar, je zit toch in je leven te roeren. De autobiografie krijgt de titel, Circuskind. Het bijbehorende popalbum, CircusChild. Het is de bedoeling dat het boek en de cd eind november op de markt komen. Maar dan moeten er, zoals de wereld van crowdfun¬ding nu eenmaal werkt, wel bedrij¬ven en particulieren zijn die geld willen steken in het project.

 

Foto De Sterrenparade.

 

 

 

.