A.s. zondag singlerelease van Mario Mulder.

U kent vast Mario nog wel…. Hij was ongetwijfeld de meest opvallend verschijning tijdens de laatste editie van “Bloed, zweet en tranen”, maar ook tijdens het programma “The winner Takes it al”. We hebben het over Mario Mulder uit Den Haag, alias de Haagse Hazus. Zijn opvallende hoeden zijn inmiddels zijn handelsmerk geworden. Hij staat op geen een podium zonder een van zijn nieuwste creaties.

 

Inmiddels heeft hij een geheel eigen sound weten te ontwikkelen hetgeen heeft geresulteerd in een eerste single, die aanstaande zondag wordt gepresenteerd in Beachclub Peukie in Scheveningen (strand Noord), waar toppers uit de Nederlandse muziekwereld komen optreden, “Wat een geluk”. single die bij hem past en de spontaniteit van deze goedlachse zanger laat stralen. De single release party wordt gehouden van 14.00 tot 18.00 uur. Een groot aantal artiesten treden op, namelijk Driekes, de winnaar van Bloed, Zweet en Tranen, Donny v.d. Roest, Velorisa, Ernest Van Hartingsveldt, Frank van Etten, Christa Kerdijk, Yves Berendse, Ray Benjamin, Wesley Ponsen, John Medley, Sidekick, Danny Braaf, Nina, Gaby Kagie, Marco Kanters, Daan Racouvita en Jamie. Kaarten kosten 15 euro per stuk, inclusief single. Voor meer informatie en kaarten bestellen kan men terecht op de website: www.mariomulder.com.