Artiesten in de bres voor Jonah

Op zondag 31 mei a.s zullen diverse artiesten gaan optreden voor Jonah. Jonah Veenstra komt uit Wolvega en heeft neuroblastoomkanker stadium 4. Na de behandeling in Nederland, waaronder zeer zware chemokuren en stamcelbehandelingen, moet hij (om zijn genezingskansen aanzienlijk te vergroten) een half jaar voor immunotherapie naar het Childrenshospital of Philadelphia in de Verenigde Staten. Daar is geld voor nodig, heel veel geld. En dat geld is er nog niet. Met zo’n 30 artiesten wordt er een benefiet concert gehouden,

 

zoals Trienus, Harten 10, Lytse Hille, Het IJsselduo, Dennis Cornelissen e.v.a.  Deze zullen belangeloos optreden die dag, om zo geld op te halen voor de behandeling van Jonah. 
Kijk voor meer informatie op www.inactievoorjonah.nl Wil jij Jonah steunen ?…. kom dan ook naar Jubbega !!!! (Friesland).