Angel komt met This is my life.

Angel wist al op vroege leeftijd wat ze wilde worden namelijk zangeres. Er ging geen dag voorbij of ze greep de kans om ergens te zingen. Was het niet de huiskamer dan wel in de tuin. En toen al met veel plezier en passie. Twee ingrediënten die gebleven zijn want Angel werd groter en het zingen werd ook buitenshuis gedaan. En nu enige jaren na de start weet Kennemerland wie Angel is. Een zangeres met plezier – passie en veel doorzettingsvermogen.

 

En dat gaat dit jaar worden beloond want als alles volgens plan gaat verlopen zal er van Zangeres Angel in de herfst een album verschijnen met de muziek die zij leuk vindt en dat betekent naast hier en daar een covertje ook eigen werk. Een album die vooraf zal worden gegaan door een drieluik. Drie singles waarvan de eerste het nummer “This is my life” is , ja die van Shirley Bassey maar dan in de Angel stijl.  Vanaf morgen aan te vragen bij je favoriete radiozender en te vinden via de download portals – de reguliere cd speciaal zaken – maar natuurlijk ook te beluisteren via Spotify en Deezer. Als fanatieke muziekliefhebber is het bijna onmogelijk de muziek van Zangeres Angel niet te horen want een uitgebreide promotie bij de radiozenders staat op de agenda. Voor actuele zaken volg deze sympathieke Noord Hollandse via Facebook.