Zondag de presentatie nieuwe single van Joepie & Sandra

Denk dat er geen podia in Friesland te vinden is waar Joepie ( van Tuinen) of Sandra ( van der Veen) nog heeft gestaan. Al jaren zijn ze van vaste waarde voor een gezellige avond.  Nu hebben ze de (muzikale) armen ineen geslagen en zijn de GMP studio ingedoken voor een duet. Een Schlager waarvoor Joepie samen met producent Gerto Heupink de tekst heeft geschreven.

En een resultaat om super trots op te zijn met het nummer dat ver over de provincie grenzen zal worden gewaardeerd en door de radiozenders zal worden opgepakt.  De komende weken zullen Joepie & Sandra  op vele plaatsen te zien en horen zijn ter promotie van dit nummer. Niet alleen bij de radiozenders ook televisie programma’s hebben hun interesse al getoond. Op de facebook pagina’s van beide zal alles actueel worden bijgehouden. En daarop zullen ook de reactie op het nummer komen vooral na de feestelijke presentatie op zondag 5 april in Het Knooppunt te Leeuwarden.