Zomerse klanken op nieuwe single van Teenage Talent Gino Graus

Met het nieuwe nummer „Geef mij nu maar snel je hand” laat het jonge talent Gino Graus (15) weer horen hoe veelzijdig hij is. En daarnaast staat op de single een bonustrack met een verrassende reggaeton remix, gemaakt door DJ Martyn Green. Laat de zomer maar komen!  Je mag de jonge artiest gerust de bijnaam Teenage Talent of Tiener Topper meegeven. Begin 2015 deed hij mij aan het SBS6 Programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ waar hij ver kwam maar net niet bij de laatste 12.

En dat deze plezante puber talent heeft dat zie en hoor je zelfs met oor- en oogkleppen op. Deze hadden bewezen toppers als Willie ’Piratenfeest’ Oosterhuis, Jan ’BZN’ Keizer en George ’Unapalomablanca’ Baker in ieder geval niet op. Zij hielpen Gino mee met de totstandkoming van zijn derde album ‘Zweven op de Wind’. Topproducer Edwin van Hoevelaak deed de rest.
Ook werd er via Jan Keizer contact gelegd in Duitsland met Robert Jung, bekend als de componist/tekstschrijver van Jan Smit. Er werd een samenwerking aangegaan voor zijn vierde album, ditmaal helemaal opgenomen in het Duits. Het album is klaar maar ligt nog op de plank (Robert Jung is inmiddels overleden).

Andere hoogtepunten voor Gino waren de afgelopen jaren de optredens op alle Mega Piraten Festijnen, afsluitend in het GelreDome en op Dutch Valley, maar ook de nominatie voor ‚Beste Nieuwkomer’ bij de Sterren.nl Awards 2013.

Gino Graus won in 2012 het Buma NL Demopanel en tekende dat jaar een managementdeal met het gerenommeerde artiestenbureau Lukassen Produkties. In januari 2013 volgde een contract bij Holliwood Records, een onderdeel van de Van Hoevelaak Entertainment Group in Holten bij de Rooftop Studio producer Edwin van Hoevelaak.

 

 

 

.