William van den Oetelaar – Deze nacht

William is 21 jaar en woont in Cromvoirt, vlakbij ‘s-Hertogenbosch. William is vanaf zijn derde levensjaar al erg muzikaal. Muziek maken is dan ook zijn lust en zijn leven. Op de camping staat William bekend als DJ William, de DJ van Résidence de Leuvert. Hier wordt ook al snel ontdekt dat William niet alleen goede plaatjes kan draaien, maar ook nog eens goed kan zingen. Na vele lovende woorden over zijn muzikale stem, besluit hij om hier mee verder te gaan en van het zingen zijn beroep te maken.

William heeft inmiddels drie eigen singles uitgebracht: “Ik ben zo blij met jou”, “Dat komt door jou” en “Ik vind je lekker”. Aangezien de samenwerking met Feestartiesten.nl, Storm Records en producer Ger Oerlemans bij de vorige single succesvol is verlopen, resulteert dit in de vrolijke opvolger: “Deze nacht”.