Will de Brouwer – Bij ons in het café

Will de Brouwer  heeft met zijn single ‘Bij ons in het Café’ een sterke meezinger met een hoog feestgehalte op zijn naam gezet. Het is inmiddels al de zesde single sinds zijn debuutsingle ‘Ik wil met jou de hele wereld rond’ die in 2012 al menigeen in een lange polonaise aan het feesten zette en uiteindelijk op de 3e plaats belandde van de TV Oranje Top 1000.

In het dagelijkse leven is Will meewerkend uitvoerder in de groenvoorziening en is muziek zijn grote passie. Al ruim 40 jaar is Will actief in de muziek als DJ, presentator en dus ook als zanger. Na vele covers is hij uiteindelijk op verzoek van zijn fans met eigen repertoire gekomen, wat gestalte wordt gegeven door een samenwerking met Oerlemans Muziekproducties.

Ook heeft Will al 5 jaar zijn eigen radio programma waarin hij aandacht schenkt en geeft aan Nederlandse artiesten die hij telefonisch of live in de studio ontvangt tijdens ‘Happy Holland met Will’. Daarnaast presenteert hij ook nog de Oranje Top 30 bij RTV Albrandswaard.

Voor de geboren en getogen Brabander, wonende in het Zuid-Hollandse Spijkenisse is muziek zijn grote passie en met hart en ziel gaat hij bij ieder optreden voor een geslaagde avond, middag of dag. Maar ook het presenteren zit hem in het bloed wat hij al 25 jaar bewezen heeft.

“Ik heb in het verleden diverse singles uitgebracht, zoals het zomerse ‘Zing en dans met mij’, de sixties track ‘Rock en Roll is leven’ en de ballad ‘Eenzaam’, maar de fans zien me echt als Feestzanger, vandaar dus deze nieuwe single ‘Bij ons in het café’ waar wij helemaal achter staan”.