Veelbelovende nieuwe single voor Jennifer Berton

De 22-jarige zangeres Jennifer Berton werd geboren in het Belgische Roeselare. Als kind al droomde ze van een carrière als zangeres. Gelukkig beschikte de jonge Jennifer al vroeg over een geweldige stem en beklom op 11-jarige leeftijd al verschillende podia. In 2013 verscheen haar eerste Nederlandstalige single, “Alleen Jij”, geproduceerd en geschreven door de bekende Nederlandse producer Martin Sterken.

 

Dit leverde haar veel werk op en ze trad op op grote evenementen tussen bekende artiesten als Laura Lynn, Frans Bauer, De Romeo’s, Jan Smit en Willy Sommers.

Onlangs ging Jennifer de samenwerking aan met JD Bookings, die haar management en boekingen verzorgt. Jennifer’s nieuwe single, getiteld “Wat Ik Ook Doe” verschijnt via Hit It! Music. Een vrolijke, dansbare en herkenbare single welke geproduceerd is door Manfred Jongenelis (bekend van o.a. Corry Konings, Grad Damen, André Hazes, Peter Beense, Dennie Christian e.v.a.). De tekst voor “Wat Ik Ook Doe” is geschreven door Casper Janssen (Dennis Jones). De eerste reacties zijn veelbelovend, en insiders voorspellen een grote toekomst voor Jennifer Berton. Cannonball Media produceerde de videoclip van “Wat Ik Ook Doe”.