Unieke zilveren postzegel Marco Borsato

Een échte zilveren postzegel van Marco Borsato is er uitgebracht ter gelegenheid van zijn 25-jarige zangcarrière.  Het is een eenmalige uitgifte: voor slechts € 25 ontvang je deze postzegel samen met de luxe bewaarverpakking, speciaal ontwikkeld voor dit zilveren jubileum. Van deze unieke zilveren postzegel zijn slechts 2500 exemplaren beschikbaar.

Bestellen; https://www.eurocase.net/marco/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=marcoborsato&utm_content=page

 

Madame Tussauds

In 1997 mocht Marco bij Madame Tussauds in Amsterdam mijn eigen wassenbeeld onthullen.  Uit een enquête onder de bezoekers van Madame Tussauds, bleek dat Marco in de Top 10 stond van meest gevraagde beelden en er werd gevraagd of hij bereid was te poseren voor een nieuw beeld. Afgelopen donderdag vond in Madame Tussauds de onthulling plaats van het nieuwe wassen beeld van Marco Borsato.Dit wassen beeld heeft ook zijn kleding aan en draagt de sierraden van Marco.

 

 

 

 

 

 

 

 

.