TINUS HOEKSTRA – OH JOANNA

Bij de in 1988 in Doetinchem geboren zanger Tinus Hoekstra zit de vaart er nadrukkelijk in nadat hij in 2011 besloot zijn muzikale carrière een injectie te geven. Destijds zocht hij namelijk contact met Frank Verkooyen bij wie Tinus inmiddels al diverse singles heeft mogen opnemen en niet zonder gevolg. De zanger heeft een goed gevulde agenda, hij deelt ondertussen de podia met de bekendste artiesten uit het levensliedcircuit en wordt links en rechts aangemerkt als een aanstormend talent.

De 27-jarige zanger nam onlangs opnieuw achter de microfoon plaats van The Boom Music Studio in Breda voor de opnames van zijn nieuwe single ‘Oh Joanna’. Deze opvolger van ‘Ik vraag je met pijn in mijn hart’ dat eerder dit jaar verscheen, is een tropisch verbouwde cover van Speedy Gonzales waarvoor Femke Reuvers de Nederlandse bewerking voor haar rekening nam. Dit liedje zal trouwens ook te vinden zijn op het debuutalbum ‘Blijf bij me vannacht’ van Tinus dat komend najaar verwacht wordt. Met het zomerseizoen reeds in het vizier is het de verwachting dat ‘Oh Joanna’ van Tinus Hoekstra gaat zorgen voor een passende muzikale omlijsting van dit zonnige jaargetijde.