SUCCES VOOR JEFFREY HEESEN

Het gaat geweldig met de swingende nieuwe single van Bloed, Zweet & Tranen finalist Jeffrey Heesen “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”. Jeffrey Heesen schreef zelf de tekst en muziek van “Mag IK De Zon Laten Schijnen” en topproducers John Dirne en Pieter van Schooten zijn verantwoordelijk voor de productie. Een week na de release is de videoclip al 40.000 keer bekeken op YouTube en staat de single inmiddels in de hogere regionen in de iTunes Top 100.

 

Een geweldig resultaat, wat de populariteit van Jeffrey onderstreept. De reacties van radiostations zijn fantastisch, en heeft geresulteerd in diverse schijven. Daarnaast zal Jeffrey de komende weken zijn opwachting maken in diverse TV programma’s, waaronder Hart Voor Muziek en Nederland Muziekland (SBS). Overal waar Jeffrey verschijnt laat hij een diepe indruk achter en zijn populariteit groeit met de dag.