Stanley Hazes stopt met muziek carrière.

Zanger Stanley Hazes (neef van André Hazes) stopt met zingen. Hij laat dit zojuist weten op zijn Facebook pagina; “Lieve fans en vrienden ik heb er lang over na gedacht maar mijn motivatie om naar optredens te gaan werd steeds minder . Ik neem al maanden niets meer aan met lood in me schoenen ging ik werken dus ik heb besloten om een punt achter mijn carrière te zetten .ik was bezig met een super mooi nummer maar bij de gedachten dat ik weer door Nederland moest gaan reizen werd ik al niet goed . Dus dan kan je beter stoppen .

Ik heb veel leuke dingen mogen doen en daarom wil ik ook alle mensen bedanken die mij altijd gesteund hebben en in me geloofde zeker Plaaten baas Hollandia Music . Als kleine jongen had ik een wens ooit een single opnemen dus wens was uit gekomen .en nu is mij motivatie weg ik ga lekker van me gezin genieten 3e kleinkind is onderweg dus lekker genieten . Ik wens iedereen veel liefde gezondheid en geluk . Hier bij nog een keer m’n laatste single;