Single aan de hand van stopwoordje

Geïnspireerd door het stopwoordje van zanger Martijn te Kampe is de nieuwe single geschreven. ‘Helemaal goed’ is de titel van de single die woensdag 1 april uitkomt. ‘Helemaal goed’ wordt vaak door Martijn gebruikt in de zin van het komt helemaal goed of ik voel me helemaal goed. Nu de single klaar is, valt het de 22-jarige zanger pas echt op hoe vaak anderen, maar ook hijzelf, de woordjes ‘helemaal goed’ gebruiken.

 

Tijdens het brainstormen over het nieuwe nummer vroeg tekst- en muziekschrijver Martin Sterken wat zijn stopwoordje was en daaruit volgde ‘helemaal goed’. Daarop schreef hij speciaal voor Martijn de nieuwe single. Naast de tekst en muziek tekende Sterken ook voor de productie van het nummer. Het was de eerste keer dat Martijn en Martin samenwerkten, maar “we voelden elkaar naadloos aan”, aldus de zanger.
Dat Martijn voor de single naar de studio is gegaan van Martin Sterken komt door vader te Kampe. “Die zit overal een beetje te luisteren. Als ik ergens sta te zingen, is hij met andere artiesten aan het praten en die vertelden over Martin”, aldus Martijn.

Naast de goede samenwerking is de jonge zanger ook trots op zijn nieuwe single ‘Helemaal goed’. Het zit volgens hem arrangement-technisch goed in elkaar en het is een leuk, vrolijk en up-tempo nummer geworden. Dit is vrij uniek voor de zanger die normaal gesproken alleen maar ballads uitbrengt. “Er zit zelfs een lichte klank van dance in”, vervolgt de Doetinchemmer.