Ronnie Ruysdael in duet met Marianne Weber in het Circustheater te Scheveningen

Het Scheveningse Circustheater staat aanstaande maandag in het teken van de Zangeres Zonder Naam. Marianne Weber brengt daar een ode aan de koningin van het levenslied en niemand minder dan Ronnie Ruysdael zingt daar samen met haar één van de mooiste smartlappen die er ooit is gemaakt, getiteld “Witte Rozen”.

Ronnie kwam Marianne tegen tijdens een radio uitzending bij Daniël Dekker. Marianne vertelde over haar nieuwe single en Ronnie over zijn 25-jarig artiestenjubileum. Toen hij vertelde dat hij 25 jaar geleden voor het eerst optrad en schoorvoetend het liedje “Witte Rozen” zong werd Marianne enthousiast, omdat zij al jaren het repertoire van de Zangeres Zonder Naam zingt en omdat er maar weinig mensen zijn die dit lied kennen. Al snel werd het plan gesmeed om samen dit nummer ten gehore te brengen op deze bijzondere avond in dit bijzondere theater.

Ronnie Ruysdael, die vorig jaar nog een nummer maakte samen met rockformatie ‘Mooi Wark’, die tijdens Bevrijdingsdag 2014 geprogrammeerd stond op het hoofdpodium in Wageningen tussen Direct en Miss Montreal en die zijn jubileumjaar startte met het blije nummer “De Koning van de Polonaise” lacht er blij bij. Nooit voor één gat te vangen en altijd een vreemde eend in de bijt. Hij vindt het fantastisch dat hij dit mag doen.