Robbert presenteert eerste solo single: Liefde is het beste medicijn

Robbert (25) werd op 6 december 1989 te wereld gebracht in de Noord-Hollandse stad Alkmaar. In het nabijgelegen Heerhugowaard groeide hij op en al op jonge leeftijd kwam zijn passie voor muziek boven drijven. Inmiddels is Robbert al acht jaar actief in de muziek. Van 2007 t/m 2010 was Robbert de frontman van de pop/rock cover band Scrambled Eggs. Sinds 2011 vormt Robbert samen met collega en vooral vriend Henk Naber het duo Dwars Door Midden.

Robbert is een echte allround artiest. Feestplaten worden afgewisseld met hedendaagse top 40 knallers, rock klassiekers, niets is te gek!

Nu is de tijd aangebroken voor Robbert om te gaan voor zijn solo carrière. “Liefde is het beste medicijn” is de eerste solo single van Robbert. Een echt uptempo Nederpop nummer waarin de rauwe roots van Robbert goed in na voren komt! Een totaal eigen stijl, zoals Robbert is!

Kosten nog moeite zijn gespaard om de beste muzikanten in te huren voor een top product. Zo heeft Marijn van de Berg (Nick en Simon, Jan Smit, etc, etc) de drums voor zijn rekening genomen. Heeft Evert Zeevalkink (gitarist bij Tim Akkerman) gitaar voor zijn rekening genomen, Dian Senders (backingvocals Jan Smit, Nick en Simon, Vinzzent, Marco Borsato, etc, etc) de backingvocals, en Martijn de Laat (Metropool orkest, zo ongeveer elk live orkest van Borsato tot Guus Meeuwis) de blazers. Een echte TOP band dus.
Van deze ras artiest gaat u nog veel horen!