“Laat mij maar ” titel eerste single van Jurjen Koops

Jurjen Koops, een zanger met een zeer zwoele hese stem, is herkenbaar uit duizenden. De 26 jarige zanger uit Veenendaal begon zijn muziek carrière als DJ en later op viel met zijn aparte stem geluid, werd snel geboekt als zanger. De single “Laat mij maar ” is een echte kroegen hit geworden.  Ook heeft Jurjen voor z’n eerste clip iets leuks bedacht ; een heuse kroegen tocht, speciaal in de kroegen waar hij ontdekt is als zanger. (Café Entree & Skeutje Bij).

 

Ook was Jurjen de topper van het mega evenement Veenendaal in Rosso en het Rembrand Festival, waar hij zijn naam heeft gevestigd.  De clip zal binnenkort te zien zijn op alle Clip zenders.

Edison winnaar Django Wagner heeft Jurjen Koops gefeliciteerd met z’n eerste single en vond het een echte kroegen hit. Django over Jurjen Koops;