Peter Dons – Waar jij verschijnt

Op 25 april verscheen een nieuwe cd-single van zanger en entertainer Peter Dons. Deze nieuwe cd-single heeft als titel “WAAR JIJ VERSCHIJNT” en is de opvolger van de in december 2014 uitgekomen cd-single “PLOTS WAS JIJ WEG”. Van dit nummer is zowel de tekst als de muziek door Peter Dons zelf geschreven. De arrangementen zijn van Peter van Leerdam. Dons zit ruim 10 jaar in het vak en vierde op 1 maart van dit jaar zijn 2.000ste optreden in de zorgsector.

Zaterdag 25 april was de primeur van het liedje bij RTV Krimpenerwaard in Bergambacht tijdens het programma “De waard op de kaart” tussen 10:00 uur en 10:30 uur. Op YouTube is, vanaf zaterdag 25 april, een bijbehorende videoclip te vinden met Peter Dons op de Reeuwijkse Plassen,  het strand van Hoek van Holland, in Gouda en in de Arendshoeve in Bergambacht.

Het nummer zal op Spotify, iTunes en andere muziekdiensten te beluisteren zijn.