“Oude liefde roest niet…?”

Wie denkt er niet eens terug aan dat ene meisje van vroeger: de mooiste van de klas? Wesly Bronkhorst wel. Dat gevoel verwerkte hij in zijn nieuwe single Mooiste Van De Klas waar hij ook een sfeervolle videoclip voor opnam. Voor de rol van de mooiste van de klas zocht en vond Wesly de perfecte vrouw: voormalig TMF-vj Fabienne de Vries. De twee kennen elkaar uit het verleden. “Fabienne is geweldig,” vertelt Wesly over zijn keuze. “Bovendien iemand met een verhaal. Ze heeft veel meegemaakt maar staat vol in het leven.

 

 

 

En ondanks alles is ze altijd blijven stralen. Dat doet ze ook in mijn videoclip. Ik ben heel blij met onze samenwerking en trots op het resultaat.” De clip is opgenomen in Amsterdam-Zuid, de buurt waar Wesly woont. “Ik wilde zoveel mogelijk bij mijn gevoel blijven,” verklaart Wesly. “Het moet echt zijn.” De mooiste van de klas is de vrolijke en zonnige nieuwe single met een vleugje sentiment van de unieke Amsterdamse zanger die het publiek altijd weer mee krijgt met zijn enthousiasme. En er keer op keer een onvervalst feestje van maakt!

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl