Op wie is Zomaer misschien verliefd?

Bart, Robin en Thomas vormen samen de Boyband Zomaer. Bekend van o.a. Holland’s Got Talent en de muziekzender XITE waar de jongens een eigen tv item hebben genaamd ‘De Boyband Bucketlist van Zomaer’. Wat het geheime recept van Zomaer is? Pak een vleugje Nielson, een wolkje Nick & Simon, een hapje Acda en de Munnik en giet het geheel af met een One Direction sausje.

 

Vrolijke, aanstekelijke zelf geschreven nummers en covers met een harmonieuze samenzang vormen een pop-sound die bij jong en oud goed in de smaak valt. Hun energieke optredens werken erg aanstekelijk en ze zijn echte sfeermakers op ieder event of feest. Zowel op grote podia’s als in een intieme akoestische setting laten ze iedereen meegenieten. Ze houden van muziek, ze houden van feestjes maar het meeste houden ze er van om mensen te vermaken en om ze een onvergetelijke dag te bezorgen.  Zie hier de Holland’s Got Talent auditie van Zomaer die er voor zorgde dat die zelfde avond en ook de dag erna de naam #zomaer meerdere malen TrendingTopic waren op alle Social media.

Vandaag is hun nieuwe single “Misschien Verliefd’ uit gekomen.  Zomaer schreef het nummer zelf samen met Robert D. Fischer. Hij is Songwriter/Producer bij BMG Talpa Music en werkte ook al met o.a. Glennis Grace, Gerard Joling en Mainstreet.