Nieuwe single voor Frits Verhoeven.

Frits Verhoeven uit het mooie Limburgse Grathem waar hij samen met zijn gezin woonachtig is. Muziek is dan ook een rode draad in het leven van de Familie Verhoeven. Zijn broer Hannes Verhoeven is dan ook zeer actief bezig met het vak, deze twee hebben het dan ook van geen vreemde. Ze zijn opgegroeid met veel zang en muziek tijdens hun jongere jaren.

 

Het was altijd een gezellige boel bij hun thuis ze maakte op en zondagmiddag gezamenlijk muziek. Frits Verhoeven zijn tweede single Eens Kom Je Terug In Mijn Armen is opgenomen bij Mario Veltman die er een mooie bewerking van heeft weten te maken. Een nummer met inhoud waar vele mensen een gedachte bij zullen hebben, als mensen uit elkaar gaan, is er meestal een partij die hun ex partner weer in hun armen willen sluiten. De single van Frits is ook verkrijgbaar op alle download portals en de populaire streams. De clip zal aankomende Zondag worden opgenomen in Roermond in Café C´est L´amour Zwartbroekplein 4 iedereen is welkom aanvang 19.30 uur.