Nieuwe single VANGRAIL.

‘Te veel voor mij’ is de nieuwste single van deze populaire band uit de omgeving Friesland / Groningen. Vangrail trad vorig jaar 139 maal op, verspreid over het hele land. De zalen zijn veelal uitverkocht en de optredens van Vangrail zijn roemrucht vanwege de energie en dynamiek die de band uitstraalt, met een mix van covers en eigen nummers. Van het eigen repertoire heeft de single ‘Ik mis je’ de nummer 1 positie van de top 100 van het Noorden bezet.

 

De band tussen Vangrail en publiek is hecht. Vangrail heeft een vaste fanbase en staat bekend om het intensieve contact met zijn publiek: meer dan 20.000 mensen volgen de band op Facebook en bijna 25.000 doen dat via Twitter. Vrijwel geen band communiceert actiever met zijn fans, door middel van een compleet spectrum aan sociale en online audiovisuele media. Vangrail heeft sinds kort ook een eigen app, die te downloaden is via de app store en de play store.

 

 

https://itunes.apple.com/nl/album/te-veel-voor-mij-single/id986807058

 

 

 

.