Nieuwe single superartiest Marcelino Wunderlich

Per vandaag mogen we officieel namens de spraakmakende internationale superartiest Marcelino Wunderlich de langverwachte nieuwe single aankondigen; “Verdammt, ich lieb mich!”. De meezinger van de sympathieke nederduitse schlagerzanger maakt woensdagavond 9 april om 20:30 op NPO3 zijn debuut in de hitserie “ De winter voorbij” met Jan Smit en Nick & Simon. Vanaf Donderdag 10 april is de single ook online beschikbaar, de officiële clip zal ook Donderdag gelanceerd worden.

“Verdammt, ich lieb mich!” is een bewerking van Marcelino van het nummer ”Verdammt, ich lieb dich” van zijn collega Matthias Reim. De, zelfverklaarde, zoon van de beroemde Klaus Wunderlich brak door met de kraker “Konig Alcohol”, presenteerde Het Coen und Sanderfest in 2013 en 2014 én bracht eerder het stemmige “Bitte schnee” uit ten bate van Serious Request.