Nieuwe single René Eshuis

Met ‘Vannacht geef ik jou Amore’, laat René Eshuijs zich van zijn meest persoonlijke kant zien. Met slechts een paar kernwoorden ging Rene naar tekstschrijver en componist Roger en Ger Oerlemans toe; Liefde, Vrouw en Esther. Uit deze woorden rolde de tekst voor De nieuwe single ‘Vannacht geef ik jou Amore’. De single is vanaf deze week verkrijgbaar, in de week dat Rene zijn JA-woord zal geven aan zijn aanstaande vrouw Esther.

 

 

Het huwelijk op 5 mei, kan dan naast bruiloft ook prima gezien worden als mega single release party! Rene en Esther kennen elkaar al 17 jaar en zijn samen een onlosmakelijk team, ieder die ze kent kan dat beamen. Esther doet al jaren het geluid en de boekingen voor Rene. Het nummer is naar beide toegeschreven en ook de bijbehorende videoclip laat zien voor wie Rene Eshuijs heeft gekozen.

Vannacht geef ik jou Amore is een waardig opvolger van ‘Jij kwam in een keer uit de hemel vallen’, die in in oktober is uitgekomen en nu nog steeds hoog in de rotatie staat. Een liefdeslied met een pakkend refrein dat je voor het einde van het lied luidkeels kan meezingen, een lied dat blijft, net als de liefde tussen Rene en Esther die op 5 mei in Jisp zal worden bezegelt.