Nieuwe single Ray van der Heiden “Geef Mij Jouw Liefde”

De zeer succesvolle vorige single “100 Duizend Vrouwen” is nog maar net verdwenen uit de playlisten en hitlijsten of Ray van der Heiden komt alweer met een knaller. De nieuwe single heet “Geef Me Jouw Liefde”. Het is opgenomen en geproduceerd door Frank Verkooyen en geschreven door Emile Hartkamp en Norus Padidar. Het nummer staat al een tijdje op het verlanglijstje van Ray om als single uit te brengen, nu in een eigentijds jasje.

Het gaat heel goed met de carrière van Ray, die inmiddels van zanger naar volwaardig artiest is gegroeid, hij won om die reden al in 2013 het SENA TALENTEN podium een prijs voor nieuw opkomend talent.
De prijs van 2500 euro werd uitgereikt door Eric van Tijn op de BUMA NL AWARDS.

Ray  heeft mee gedaan met het SBS programma Beat It, was tevens in december 2014 te zien in het programma The Winner Takes It All.