Nieuwe single Jason Bouman.

Jason Bouman, die in 2013 overtuigend het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen won, zal op donderdag 23 april aanstaande zijn nieuwe single ‘Niemand zoals jij’ releasen. De single is geschreven door Jason Bouman samen met Jeroen Engelbert. Jason heeft de single opgenomen in de Arnold Muhren Studio’s te Volendam.

De releaseparty zal gehouden worden bij ‘t Zand in Maarssen, waar Jason met een zesmans live band een mini concert zal geven en natuurlijk zijn nieuwe single ten gehore zal brengen. Van de 150 toegangskaarten zijn er slechts nog 50 beschikbaar.
De toegangskaarten kosten slechts 5,00 per stuk en fans krijgen uiteraard de nieuwe gesigneerde single mee naar huis. Kaarten voor de releaseparty zijn te bestellen via de website www.jasonbouman.nl

In het voorjaar van 2013 trok Jason de stoute schoenen aan en deed hij auditie voor het programma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes, zorgde hij ervoor dat de jury al na een aantal seconden overtuigd was van zijn zangkwaliteiten. Hij ging door naar de eliminatierondes waar hij bij elke show het hoogste aantal punten kreeg van de uit honderd muziekliefhebbers bestaande publieksjury, die elke 15 seconden een cijfer gaven tijdens de optredens. Zo wist hij zich te plaatsen bij de laatste vier kandidaten in de spannende live finale op 7 juni 2013. Ondanks dat Jason een nieuwkomer is op de Nederlandse muziekmarkt, wist hij het stemmend thuispubliek voor zich te winnen en zo werd hij winnaar van Bloed, Zweet en Tranen. In maart 2014 bracht hij zijn album, ‘Zomaar Ineens’, uit met zeven eigen nummers en vier covers. Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en Tros pleinfeesten, stond Jason in maart 2015 in Ahoy.

Datum: donderdag 23 april 2015
tijd: deuren open 20.00 uur / 20.30 uur aanvang miniconcert
locatie: t Zand, Harmonieplein 4, 3603 BM Maarssen