Nieuwe Single Friese band Zipp

De band ZIPP deed vorig jaar zomer 2014 zijn opwachting met het nummer “Zomer” en dit bleef zeker niet onopgemerkt, want het nummer werd regelmatig op onze Nationale zenders gedraaid. Eind 2014 werd “Zomer” opgevolgd door een romantische ballad voor de koudewintermaanden, “Ik geloof in jou en mij” geheten.  De band Zipp, bestaande uit 7 ervaren energieke muzikanten, is op dit moment druk bezig om samen met producer Nico Outhuijse, (drummer van de Kast) de laatste hand te leggen aan het eerste album, dat in het najaar van 2015  jaar zal uitkomen.

Op dit album zal ZIPP tal van zeer goede, zelf geschreven Nederlandstalige popnummers laten horen.

Maar nu is eerst de tijd aangebroken voor de derde single op rij, die begin mei zal verschijnen. De titel van het nummer is “Laat het Los”, een lekker uptempo nummer, precies zoals een Nederpop nummer moet klinken. Een goed couplet met een pakkend refrein.