Nieuwe single Dikdakkers scoort!!!

Wie het nieuwe nummer van de Dikdakkers beluistert, zal niet direct vermoeden dat het ten gehore wordt gebracht door het wijd en zijd bekende partyduo. Voor de zangers van de YouTube hit ‘Cowboys en Indianen’ waren ze al langer op zoek om het verschil te maken en een totaal ander nummer te schrijven en te voorzien van muziek.  Met Heyo! is die gedachte realiteit geworden en wordt een totaal andere weg ingeslagen. Voor de Dikdakkers een uitdaging van jewelste.

 

‘Heyo’! leent zich niet voor slingers, vlaggetjes of andere gekkigheid. De handen zullen er opnieuw van in de lucht gaan, maar nu met een brandende aansteker of lichtje van de telefoon erin. Laten we het maar een kippenvel momentje noemen. Dat laatste overkwam de Dikdakkers tijdens de carnaval in Ter Apel. Door een noodlottig ongeval was er weinig reden om feestelijk uit te pakken, waarna ze besloten dat Heyo! wellicht het beste aan zou sluiten bij de emotionele stemming van dat moment. Ondanks alle narigheid werkte Heyo! op de goede manier sfeerverhogend. Wim Eilert van De Kloosterwiekers: “Het liedje sloeg in als een bom. Het paste perfect bij de bedrukte sfeer van die avond. Iedereen deed het lampje zijn mobiele telefoon aan en toonde respect voor het slachtoffer en de nabestaanden. Heyo! was een schot in de roos.”

De nieuwe single ‘Heyo!’ is nog maar een week uit en het nummer werd direct gebombardeerd tot Bliksemschijf bij radio Continu. Aankomende week is deze nieuwe single van de Dikdakkers ook Hollandse Nieuwe bij RadioNL!
De bijbehorende videoclip is op YouTube inmiddels al bijna 14.000 keer bekeken!