Nieuw Nederlands talent Hannes JR. ontdekt

De in het jaar 2000 in Amsterdam geboren Hannes Helderman Jr. is een talentvolle zanger woonachtig in Hilversum. In 2011 nam hij de Frans Duijts-cover ‘Samen op het strand’ op gevolgd door de singles ‘Verbluffend’ en de single ‘Vader en Vriend’ een eigen tekst wederom door tekstschrijver Marco Meesters en inderdaad een duet samen met zijn vader. Onlangs dook Hannes JR. opnieuw de studio in voor de opnames van zijn nieuwe single.

 

Terwijl Hannes Jr. in de studio van Mario Veltman zijn liedje inzong, had Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties op datzelfde moment in die studio een afspraak met Marco Meesters. De uit ’s-Hertogenbosch afkomstige zanger bleek de tekstschrijver en componist van ‘Als jij lacht’ het nummer dat Hannes dus aan het opnemen was.
Boekingen Hannes JR : 06 – 81904588

Ronald Visch, die in het verleden al veel vaker talent ontdekte en hen vervolgens begeleidde op hun weg naar meer bekendheid in het circuit, hoorde Hannes Jr. op de achtergrond zingen. Toen de zanger echter uit de opnameruimte stapte zag Ronald tot zijn grote verbazing dat een jongeman van nog maar 14 jaar schuil bleek te gaan achter dat zo volwassen klinkende stemgeluid dat hij eerder hoorde. “Dit soort ontmoetingen maakt het vak zo leuk, een jong talent met een mooie toekomst voor zich die je bij toeval eigenlijk ontdekt”, aldus Ronald Visch. En zo kan het gebeuren dat ‘Als jij lacht’, de vrolijke, frisse en uptempo nieuwe single van Hannes Jr. nu landelijk wordt uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Produkties. Hannes Jr, we gaan vast nog veel van hem zien en  horen in de toekomst!
Hannes Jr. is te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/hannesjr.helderman
Als jij lacht…..alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Als jij lacht’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.