Nieuw damesduo.

Nederland heeft er sinds maart 2015 een nieuw dames duo bij. Het zijn Pauline en Annet. Twee dames die Nederland op z’n kop gaan zetten. Pauline zingt de sterren van de hemel. In 1992 stond ze maar liefs 5 weken in de Nederlandse hitlijsten met haar debuut cd-single “Ik laat je niet gaan”, en was zij een tijdlang actief bij de Alpenzusjes. In 2010 startte ze met een dames trio ‘Harten 3’. Tot haar spijt hield ‘Harten 3’ op te bestaan, maar het bleef kriebelen.

 

In 2014 vond ze in Annet een goede vriendin. Annet is vooral bekend door haar songteksten en de videoclips die ze maakt. De landelijke pers kreeg lucht van haar populariteit en dat resulteerde in 2013 tot een 4 pagina dik interview in ‘De Nieuwe Revu’ door journalist Geert Oosterwijk. De koffiemomentjes van de vriendinnen werden steeds vaker zangsessies en zo besloten ze begin 2015 dat het tijd was om hun krachten te gaan bundelen. Na de eerste berichtgeving over het nieuwe damesduo ‘Pauline en Annet’ kwamen er veel positieve reacties uit het hele land. Vooral de ‘Alpenzusjes-act’ met ‘de Tiroler babysitter song’ gooide hoge ogen bij hun eerste optreden in Tubbergen. Hilariteit ten top! De dames garanderen liedjes met een hoog feestgehalte, maar prachtige ballads draaien ze hun hand ook niet voor om. Zolang er maar een hoog meezing-gehalte is. De héle zaal moet meedoen!
En de Alpenzusjes-act? Die houden ze d’r in!
De enthousiaste dames hebben inmiddels een Facebook-pagina geopend en binnenkort zullen ze met een eigen website komen. Dus Nederland opgepast; ‘Pauline en Annet’ zijn klaar om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Een zeer gevarieerd programma voor jong en oud. De dames zijn er helemaal klaar voor; “Wij bruisen van enthousiasme en dát brengen we over op ons publiek! Van feest in de tent, tot jeugdsentiment!”

Pauline en Annet op Facebook:
https://www.facebook.com/pauline.en.annet