Niels Span laat andere kant zien

De nieuwe single van zanger Niels Span is een lief, klein liedje geworden. ‘Alles’ is een ballad die qua stijl vernieuwend is voor de zanger. Hij is bewust deze weg ingeslagen: “Ik wil een andere kant van mijzelf laten zien.”, aldus Span. De 23-jarige zanger wilde weer eens wat anders en heeft zich daarom gericht op een nieuw, rustig nummer. “Ik had een stukje tekst in mijn hoofd en die heeft Niels Linkbeek verder uitgewerkt.”, jubelt Span.

Zijn producer Niels Linkbeek heeft de tekst verder uitgewerkt en er muziek bij gemaakt. “Het is precies wat voor gevoel ik er bij had.”,  vervolgt hij. Naast ‘Alles’ heeft de zanger op dit moment nog een actueel nummer. Als fervent FC Groningen fan heeft Niels vorige week net een nieuw nummer uitgebracht voor zijn club, die momenteel voor de winst bij de KNVB beker gaat. “Ik werd gevraagd door de club of ik voor de finale een lied wilde maken.”, aldus Niels. Net als voor zijn nieuwe single, had hij voor het voetballied al een idee. Dit lied is gemaakt in samenwerking met verschillende Groningse artiesten en is nu een week oud. Het nummer ‘Dit is voor m’n stad’ is inmiddels 20.000 keer bekeken op Youtube.

De diehard supporter van FC Groningen maakt veel tijd vrij voor het zingen en is een heuse carrière aan het bouwen.  Zijn nieuwe single ‘Alles’ is de opvolger van ‘Waar heb ik jou meer gezien’, welke een veel Airplay krijgt bij de diverse radio- en tv-stations. Ook is hij bekend van de hits: ‘Je bent te gek’ en ‘Ik zie sterren in jouw ogen’.