Marty Krete kiest voor single met hoog disco/dansbaar gehalte

Waar je Marty ook tegenkomt zingen doet hij altijd. De Nederlandstalige muziek is hem met de paplepel ingegoten. En dat zingen heeft er toe bijgedragen dat Marty Krete inmiddels 7 singles op zijn naam heeft staan. De achtste single is vanaf vandaag ( 30 april) verkrijgbaar via de reguliere cd speciaalzaken – de downloadportals en te beluisteren via de streamingsites en natuurlijk de diverse radiozenders. De nieuwe single “ Alleen jij” is een hoog disco-dansbaar ritme linkend naar bubbeling nummer geworden. Er is bewust gekozen om een nieuwe frisse weg in te gaan met een eigen stijl. De single verschijnt op het label C&M Records waarmee Marty een overeenkomst heeft afgesloten. Een overeenkomst waarin staat dat niet alleen de singles op het label gaan verschijnen maar dat ze ook exclusief de boekingen en het management gaan verzorgen. Op 16 mei zal Marty Krete in Cafe De Sjang te Den Bosch officieel de cd presenteren tijdens een feestje met vele collega artiesten. En dat is niet het enige (eigen) feest wat Marty in zijn agenda heeft staan ook staat 7 november vetgedrukt. Dan zal zijn tien jarig jubileum worden gevierd. Voor meer informatie over Marty Krete volg hem op facebook Discografie Singles “ ’t Is beter zo” – “ Verloren Liefde” – “ De muzikant” – “ Verdwaald in jouw mooie ogen” – “ Zij is zo mooi” -“Als de zon weer onder gaat ” – ” Hou me nog een keer vast”