Marga Bult is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

“Ik ben er erg blij mee en heel trots op! Al met al is het een zeer speciaal moment.” Societydiva Marga Bult uit Denekamp vindt het ontzettend leuk dat ze vanochtend werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Bult kreeg de onderscheiding voor haar muziekcarri√®re, het maatschappelijk initiatief ‘Kans voor een Kind’ en haar uitzonderlijke inzet voor de stichting Gichon, een stichting die zich inzet voor kinderen in Wit-Rusland.

“Ik werd naar het gemeentehuis gelokt met het verhaal dat ik een gesprek met de burgemeester zou hebben over de mobiele bereikbaarheid”, zegt Bult, “want 30 april zitten we in Den Haag met minister Kamp. Ik moest hier op tijd zijn, dan word je opgehaald naar boven en toen vond ik dat er wel veel mensen in de zaal zaten. Toen bleek dat het een heel ander staartje kreeg.”

“Het is zo apart, je hebt geen idee”, zegt ze over de benoeming. “Het hoeft niet, maar toch merk ik dat op het moment dat je hem krijgt dat het heel apart is.”

Bron RTV OOST

Foto Bert Eeftink