Maico uit Enschede bij laatste 4 voor LA The Voices.

Het was een spannend moment voor LA The Voices. De groep heeft een vijfde stem nodig voor de uitvoering van het Wilhelmus op 25 april. Er werd een nieuw groepslid gekozen LA The Voices op zoek naar een 5e bandlid en uiteraard was de pers er bij. De definitieve selectie van het 5e lid voor LA The Voices vond plaats in theaterzaal Brooklyn Nights in Aalsmeer. Er waren veel aanmeldingen binnengekomen.

 

 

Afgelopen weekend maakten de mannen de laatste 4 bekend van de selectie waar Maico, het Twentse 19 jarige zangtalent uit Enschede, bij de laatste 4 was geëindigd! Diederik Ensink won, maar Maico is zeer trots; “Ik voel mij zo vereerd dat ik in deze selectie ben uitgekozen ik ben super trots”, aldus Maico.

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s Maico

 

 

 

 

.